„Стори мебел” ЕООД е създадена на 06.02.2023 г., с предмет на дейност „Производство на мебели”. Макар съвсем нова, ние сме подбрали персонал с дългогодишен опит в света на производството на мебели за дома, офиса, учебни и административни сгради. 

Дружеството е тясно специализирано за кандидатстване по обществени поръчки. При тяхното изпълнение най-важното за нас е работата с нови, модерни и здрави материали. Работим, с най-големите доставчици на българския пазар, за доставка на стоки в нашата област. Стриктно спазваме поставените ни срокове за изработка, доставка и монтаж на обзавеждането.

Разполагаме с модерна и нова база за производство на мебели, оборудвана с нова техника, която ни позволява бърза и прецизна работа за всеки артикул. Използваме при доставките си висок клас товарни автомобили, за бърза и надеждна доставка до всеки обект.

Следваме желанието на клиента и се стараем да изпипаме всичко до последния детайл. Екипът ни приема работата не като задължение, а с идеята и нагласата за създаване на история за всеки клиент – уникална, модерна, стилна, красива.